Dé efficiënte nagelbeugeltechniek

UNI-BRACE BEUGEL

De naam Uni-Brace staat voor universele nagelbeugel. Dit handige gereedschap werd in 2018 bedacht bij Podoland in polen. Adrian Arkada (rechts) en (links) Daniel Abratkiewicz. Ze hebben weken samen gewerkt met professor Janusz Szymkowski van de universiteit van Wroclaw aan het prototype. De Uni-Brace innovatie gaat over het instrument waarmee dergelijke beugels gemaakt kunnen worden en over kennis en inzicht in kracht gebruik.

De beugelvorm op zichzelf bestond al veel langer. De techniek om de vorm van nagels te veranderen zodat ze niet meer in de nagelwal prikken is niet nieuw.

Er is een patent aanvraag uit 1873 op naam van E.E.Stedman waarop de karakteristieke M-vorm al te zien is.

AANPAK INGROEIENDE NAGELS

Unibrace is zoals de naam al doet vermoeden een universele aanpak van het probleem van ingroeiende nagels. Het is een mooie nieuwe techniek om u te helpen met uw nagel probleem. Er wordt een beugel van orthonyxiedraad met een M-vorm op maat op uw nagel geplaatst, en kan bevestigd worden met haakjes, composiet of een combinatie ervan.

Het voordeel van deze vorm is dat hij een 3 dubbele sterkte kan hebben (ligt aan de casus)  ook bij contra-indicaties kunnen we een beugel plaatsen. De veilige optie is dan de beugel op de nagel te plakken en te gebruiken in combinatie met een mild draad.

De techniek is pijnloos, de beugel geleidt de nagel waardoor ingroei, ontstekingen etc. verminderen of voorkomen kunnen worden.

SERUM

Ook is het aan te raden om bij deze techniek een serum te gebruiken. Dit product werd ontwikkeld in 2012 en maakt sindsdien deel uit van de Arkada-methode en nu ook van de unibrace-methode. Het serum heeft een grote invloed op de efficientie van de behandeling.

Het serum zorgt ervoor dat de nagelplaat en de huid elastisch worden. Het zorgt ook voor regeneratie van de nagelplaat en het nagelbed. Bij een unibrace behandeling zorgt het serum voor verbetering van de kwaliteit van de nagel, maar ook weer voor elasticiteit. Het serum zorgt ervoor dat de nagel zich makkelijk laat manipuleren en zal het resultaat sneller en mooier zijn!! Het serum bevat een hoog gehalte collageen, glycerine en tea tree olie. Dit ondersteunt de werking van de beugel. Ook helpt het schimmelvorming voorkomen, werkt antibacterieel, verzacht irritaties, vernieuwd en versoepelt de huid!

Meer weten over Uni-Brace nagelbeugeltechniek of een afspraak maken?

Bel of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

1 + 10 =

Contact
PediFit ambulant medisch pedicure
Karin van den Dolder

Ijsbaanweg 43
7557 XZ Hengelo

Telefoonnummer: 06-55147339
E-mail: info@pedifitpedicure.nl